Featured Post

Ποιος ο λόγος......

Δημοσίευση αναρτήσεων για τη τεχνολογία, τη μηχανολογία, την εκπαίδευση

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Projects - 12 : Πλάνα Κατασκευής Διχρονης Mηχανής Εσωτερικής Καυσης (Εμπνευστής και κατασκευαστής : Jan Ridders)

Γεια σας. Στα πλαίσια της προσπάθειας συλλογης κατασκευών που μπορούν να γίνουν στα πλαίσια των εργαστηριακών ωρών του μαθήματος '"Tεχνική Θερμοδυναμική και εφαρμογές", η κατασκευή που περιγράφεται εδώ είναι μια ΔΙΧΡΟΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ, εμπνευστής και κατασκευαστης της οποίας υπήρξε ο JAN RIDDERS συνταξιούχος μηχανικός της PHILLIPS. Για να δείτε την σχετική ιστοσελίδα όπου έχει πολλές πληροφοριες και υποδειξεις για την κατασκευή πατήστε στο link Jan Ridders 2-Stroke Simple IC Engine -Debbie- 
Μεσα απο το site του -αν ενδιαφέρεστε για να την κατασκευάσετε και εσεις-, μπορειτε να του στειλετε mail ωστε να σας στειλει οδηγιες και τα κατασκευαστικα σχεδια δωρεαν.

Εγω επικοινώνησα μαζί του και πολύ πρόθυμα μου έστειλε οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων, και links που παραπέμπουν σε video που εχουν ποστάρει στο youtube άτομα που την εχουν κατασκευασει. Eπίσης μου έστειλε και τα κατασκευαστικά σχέδια του πρωτότυπου μοντελου (11 σελιδες) καθώς επίσης και τα κατασκευαστικά σχεδια του καρμπυρατερ της μηχανης για το οποιο στην σελίδα που σας εδωσα πριν έχει σχετικό link που παραπεμπει. Eπειδη η ανταμοιβή αυτων των ανθρώπων είναι το ενδιαφέρον σας, προτιμώ να μην σας βαλω links και να τα ζητησετε εσεις οι ιδιοι.

ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ!!!!
Σχετική φωτογραφία και videoτης μηχανης :






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου